Skip to content

SKADESERVICE-, INDUSTRI- OCH FASTIGHETSTJÄNSTER

Håll koll på alla regler och minska efterlevnadsrisker

Upptäck hur Inphiz hjälper företag inom Skadeservice-, industri- och fastighetstjänster att sänka kostnaderna och öka effektiviteten genom automation, självservice och med full kontroll över regulatoriska krav.

För framtiden närmare med självstyrt ledarskap

Inphiz Inphiz säkerställer att dem kollektivt anställda utan dator alltid har rätt behörigheter vid utfört arbete. Utifrån branschspecifika och regulatoriska krav som gäller dvs intyg, certifikat, tillstånd och behörigheter kan KMA, HR och VD kan vara 100 % att regelefterlevnad följs. Direkta åtgärder ges alla, så att arbetsledare och kollektivt anställda med självservice löser risker ihop. Inphiz dashboard ger ledningen en fullständig överblick att regelefterlevnad uppnås och vilka insatser som ligger framöver. 

 

Skapar en effektiv onboarding vid rekrytering och hanterar samtliga policy- och styrdokument.

Högsta informationssäkerhet och integritet för all hantering av data enligt ISO 27000-serien.

Upp till 30 % kostnadsbesparingar genom effektivistering och minskad administration.

Alla medarbetares utbildningsintyg och erfarenheter samlade på en plattform.

Regeldatabas branschspecifik

Arbetsmiljöverkets (AFS) krav och andra myndigheter krav inlagda i Inphiz regeldatabas. Enkelt att lägga till egna erfarenheter som tillämpas i organisationen. 

 
Service 1
Service 2

AI och datadrivna modeller

Ledningen ser enkelt i Inphiz dashboard med datadrivna modeller, en tydlig visualisering av kritiska, nödvändiga och kommande åtgärder för hela organisationen, eller delar av den beroende på behörigheter

Enkel och intuitiv självservice

Enkelhet, vem som helst kan lära sig att hantera Inphiz och få överblick för anställdas krav därmed kommer hela organisationen med och via automation och självservice i Inphiz-appen delas rätt uppgifter ut automatiskt. 

Service 3
Service 4

Riskminimering för viten & skadestånd

Vi minimerar risken att företagets anställda inte är behöriga att utföra arbeten i sin arbetsroll, vilket i sin tur leder till att viten (AMV), försäkringsärenden vid olyckor/skador minimeras och garanterar snabba revisioner. 

 

Lär dig mer om Inphiz

Ladda ner fördjupad information för företag inom Skadeservice, industri och fastighetstjänster. Läs mer om hur Inphiz kan förbättra ert sätt att arbeta enklare.

 

 

Inphiz Inspire

Vi publicerar inspirerande artiklar som vi tycker är intressanta att dela med vår community. Få de senaste artiklarna här.
 

Upplev Inphiz redan idag

Gör er organisation redo! På 30 minuter guidar våra experter er om Inphiz och besvarar era frågor.

 

Boka en demo