Skip to content

Kickstarta din karriär hos oss

Är du en nyfiken och ambitiös framåtsträvare som vill vara mer än bara en vanlig anställd. Då har vi platsen för dig. Skicka en spontanansökan så återkommer vi till dig inom kort.

IMG_20210916_111855_2

"Vi är alla på samma spår och arbetar mot samma mål om att skapa en extraordinär produkt som förändrar våra briljanta kunders arbetsliv."

Esko Airas

Esko Airas | CEO

Vi tror på dig

Kom till oss, arbeta, väx med smarta och inspirerande människor. Vi stöttar och utmanar dig varje dag och vi vet hur man har roligt. Det spelar ingen roll vart du kommer ifrån, det viktiga är vart du vill gå med din personaliga utveckling och att vi gör det tillsammans. Vill du bli en av oss? Ansök idag!

Var med oss om ...

Du kommer att göra stor skillnad för vår verksamhets framgång. Vi är säkra och litar på att du kommer få fantastiska saker att hända. Vi är ett team som har stort förtroende för vad du kan och kommer att heja på dig under vår resa tillsammans.

Inphiz-gänget

På Inphiz kommer du att känna teamkänsla; alla våra talanger har ett ödmjukt och ambitiöst förhållningssätt att vara en del av något större - The Inphiz Mission, att förenkla vardagen för mobila medarbetare - det tror vi på. 

Inphiz affärsprinciper

Vi älskar våra fem Inphiz kärnverksamhetsprinciper för att få alla att vara en del av de värderingar vi står för 1. Tänk stort – Agera litet, 2. Mångfald, 3. Extremt ägande, 4. Håll det enkelt, 5. Bias Is Action – Pusha processer framåt för att få resultat, Nyfiken ...?

Påverkan

Du kommer att se att du och ditt team utvecklas, vilket kommer göra en verklig skillnad för våra kunds verksamhet. Vi kommer att stötta dig på denna resa för att få stora saker att hända.

Självledarskap får dig att växa

Vi erbjuder karriärstegar och ett strukturerat mentorskapsprogram baserat på vår modell med Inphiz - Självledarskap.

 
Igor

"Jag älskar att arbeta på Inphiz; produkten, samarbetet, utmaningarna, förtroendet och respekten. Inphiz är en fantastisk produkt som kan ha en verklig inverkan och förbättra livet för våra kunder."

Igor Sorish
Employee Experience Manager & API Developer

louise

"På Inphiz kan jag utmana mig själv och växa på ett sätt som jag inte tror är möjligt någon annanstans. Att arbeta tillsammans med ett så talangfullt och ambitiöst team gör vardagen extra rolig."

Louise Carlsson
Head Of Desgin

Förmåner för våra anställda

På Inphiz vill vi att du ska känna dig som hemma. Här kommer du tillbringa dina dagar på ett av våra ljusa och härliga kontor, antingen i hjärtat av Kiev eller vackra Stockholm, tillsammans med ett högt kvalificerat team och vara en del av en framtida resa. Vi organiserar middag, dagsutflykter och after work tillsammans. Utöver det vill vi att du ska ha ett liv utanför jobbet. Därför erbjuder vi flexibla arbetstider och ett schema som ger gott om plats för familj, vänner och fritidsintressen.

Inphiz Paketet

Vi erbjuder en konkurrenskraftig marknadsmässig lön. Beroende på land får du sjukförsäkring; du får minst 24 dagars semester, efter två år 30 dagar, och flexibla arbetstider (distans eller på plats). Du kommer även att ha föräldradagar i Sverige.

Arbetsverktyg

Vi älskar teknik och vi vet vad som gör livet enklare, så de verktyg du behöver får du från start när du börjar hos oss. 


Hälsa och välmående

Din hälsa är viktig för oss på Inphiz. Vi vill att du ska må bra, vara glad och frisk. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, hur mycket beror på lokala skatteregler och samt att du har möjligheten att träna på arbetstid.

Lär & utvecklas

Att utmanas, utvecklas och lära sig nya saker bör aldrig sluta. Om det finns en relevant utbildning eller kurs du vill gå så ser vi till att göra det möjligt för dig.

Kickoff & resor

Vi arrangerar årliga företagsresor där vi träffas för att ha kul och göra teamförbättringar – arbetsresor mellan Sverige, Stockholm och Ukraina, Kiev eller USA.

Långsiktig möjlighet

På Inphiz arbetar vi med ett engagemang och lojalitetsprogram; efter att du har inspirerat och gjort stora framsteg under de första åren kan du bli inbjuden till ett partnerprogram för att bli en del av företaget.

 

Jobba hos oss

Vi letar alltid efter nya talanger att ansluta sig till vårt team. Skicka oss en spontanansökan så återkommer vi till dig inom kort.

 

 

Skicka ansökan