Skip to content
Jobba hos oss
Nya möjligheter

En plats full av möjligheter

Att vara en del av Inphiz-familjen innebär att du kommer att arbeta hårt för våra kunder, dig själv och företagets framgång, men framför allt kommer du att ha roligt  under tiden du gör det.

Vi letar efter nya vänner som är redo att forma framtiden med oss! Är du en ambitiös och kreativ lagspelare som gillar nya utmaningar? Ta då tillfället i akt och ansök redan idag!

Opportunities

Bli en del av oss

 Att arbeta på Inphiz innebär att vara en del av något stort och spännande. Det innebär att forma arbetslivet för mobila arbetare, framtiden för vårt företag och samtidigt din egen. Vi tror på att anställa nyfikna och drivna framåtsträvare som vill vara mer än bara en anställd. Blir det du?

Just nu har vi inga lediga tjänster ute, men skicka gärna en spontanansökan så återkommer vi till dig inom kort.

presentation

Ett bra företag

Vi tror på att jaga storhet överallt. På fältet, på kontoret, för oss själva och tillsammans med kollegor och kunder. Vi kanske inte agerar eller ser likadana ut, men vi delar alla samma strävan efter storhet. Det är ryggraden i Inphiz familjen. Kickstarta din kariärr hos oss om du vill utvecklas och växa snabbt, samt få se dina egna idéer komma till liv.

Så här jobbar vi

På inphiz arbetar vi hårt; vissa dagar är fullt upp. Från dag ett kommer du att ha mycket ansvar. Vi tror på dig, och din prestation kommer att göra stor skillnad. Här kommer du att arbeta med en mix av människor på alla nivåer och olika roller, ingen rangordning. Våra anställda tenderar att stanna under lång tid. När du väl går med i Inphiz är du en i familjen.

working
inphizteam

Vi letar efter människor som ...

  • Du tar egna initiativ och får saker gjorda
  • Du älskar feedback. Du lyssnar, du lär dig, du förbättrar dig.
  • Du gör misstag som alla andra och du hittar en lösning
  • Du är en lagspelare och lag vinner tillsammans.

Hittar du inte ditt drömjobb?

Inga problem, om du tror att vi är en bra match skulle vi vilja höra från dig ändå. Vi växer och har fler anställningsplaner för 2023, så det finns en chans att det dyker upp något som passar dig. Skicka oss din ansökan så återkommer vi till dig: empower@inphiz.com

dreamwork

 

Jobba hos oss

Vi letar alltid efter nya talanger att ansluta sig till vårt team. Skicka oss en spontanansökan så återkommer vi till dig inom kort.

Skicka ansökan