Skip to content
Lär känna oss

Vi är Inphiz

Vår mission är att förenkla vardagen och att trygga upp morgondagens arbetsdag för kollektivanställda och få deras organisationer att leda rätt genom digitalisering och automatisering.

Vår historia

Inphiz är en spinn-off från Avantime - en datadriven fullservicebyrå i Stockholm. Med över 20 års erfarenhet tillsammans med större företag och expertis inom digitalisering, digital marknadsföring, medarbetarkommunikation och affärsutveckling, identifierades ett gap på marknaden; att inkludera kollektivt anställda i den dagliga verksamheten. Inphiz har sedan start tagit del av 100 00 användare upplevelser; den tredje generationen av Inphiz släpptes 2022 med starkt fokus på att hjälpa företag att följa lagar och regler genom en engagerande modell och gör det enkelt att kommunicera. Inphiz aktiverar en digital kultur, det leder till att produktiviteten ökar snabbt och förändringsarbetet blir en naturlig verklighet där de anställda blir en del av införandet direkt.

Group photo@2x

Värderingar

Människan i fokus

Vi på Inphiz strävar efter att ha en kultur med människan i fokus vilket innebär att vi har ömsesidig respekt för anställda och kunder. Det gör att vi kan relatera till varandra och känna att vi umgås utifrån schyssta principer. Vi har kul tillsammans med våra kunder och gör ett stort avtryck på dem i deras verksamhet.

Passion för innovation

Vi är passionerade när det gäller att tänka utanför boxen (vår box är STOR); nyckeln till detta är skapande av nya idéer som realiseras i affärsvärde. Vi gillar att använda humanteknologi vilket gör det enklare att identifiera och införa nya dolda värden.

Ett gott företag

Vi strävar efter att vara ett gott företag och det skall tolkas som ett bolag som tittar bortom privat profit till aktieägare och investorer. Vi vill inkludera välbefinnande hos våra anställda, tillsammans med kunderna och deras anställda. Detta för att utvecklingen av Inphiz ska möjliggöra en förbättrad organisation och en optimal medarbetarresa hos kunden.

Möt vårt team

Esko Airas

Esko Airas

CEO & Co-Founder

Cedrik Leijon

Cedrik Leijon

Founder and Product Evangelist

Rikard Westlund

Rikard Westlund

Business developer & Partner

Carl Axberg

Carl Axberg

CPO & Head of Research

Mykhail Galushko

Mykhail Galushko

Co-Founder and Expert

Zebastian Berg

Zebastian Berg

CTO & Partner

Adrian.D

Adrian Dieden

Customer Success Manager

Louise.Carlsson

Louise Carlsson

Head of Design

Vlad Polieschuk

Vlad Polieschuk

API/Backend Engineer

Volodymyr Romaniuk

Volodymyr Romaniuk

Team Leader Mobile Engineer

Dmytro Bondarenko

Dmytro Bondarenko

Senior Mobile Architect Engineer

Vitaliy Shatskiy

Vitaliy Shatskiy

API/Backend Engineer

 

Jobba hos oss

Vi letar alltid efter nya talanger att ansluta sig till vårt team. Skicka oss en spontanansökan så återkommer vi till dig inom kort.

 

 

Skicka ansökan