Skip to content
Lär känna oss

Vi är Inphiz

Vår mission är att förenkla vardagen och att trygga upp morgondagens arbetsdag för kollektivanställda och få deras organisationer att leda rätt genom digitalisering och automatisering.

Vår historia

Inphiz grundades i Stockholm 2017. I arbetet med flera kunder har vi samlat ett team bestående av 25 anställda (Stockholm och Kiev) som har mer än 20 års erfarenhet av digitalisering, medarbetarkommunikation och verksamhetsoptimering. Inphiz tjänster levereras till över 50 000 användare, sedan 2021 är 3:e generationens Inphiz här. Inphiz kommer till sin rätt i en mix av användare och teknik. Vår produkt möjliggör att vi kan implementera din specifika lösning för att öka produktiviteten och effektivt realisera er digitala transformation.

Inphiz Technologies AB är en Microsoft Gold Partner och är en del av Microsofts start-up program för morgondagens SaaS bolag.

Group photo@2x

Värderingar

Människan i fokus

Vi på Inphiz strävar efter att ha en kultur med människan i fokus vilket innebär att vi har ömsesidig respekt för anställda och kunder. Det gör att vi kan relatera till varandra och känna att vi umgås utifrån schyssta principer. Vi har kul tillsammans med våra kunder och gör ett stort avtryck på dem i deras verksamhet.

Passion för innovation

Vi är passionerade när det gäller att tänka utanför boxen (vår box är STOR); nyckeln till detta är skapande av nya idéer som realiseras i affärsvärde. Vi gillar att använda humanteknologi vilket gör det enklare att identifiera och införa nya dolda värden.

Ett gott företag

Vi strävar efter att vara ett gott företag och det skall tolkas som ett bolag som tittar bortom privat profit till aktieägare och investorer. Vi vill inkludera välbefinnande hos våra anställda, tillsammans med kunderna och deras anställda. Detta för att utvecklingen av Inphiz ska möjliggöra en förbättrad organisation och en optimal medarbetarresa hos kunden.

Möt vårt team

Esko Airas

Esko Airas

CEO & Co-Founder

Cedrik Leijon

Cedrik Leijon

Founder and Product Evangelist

Mykhail Galushko

Mykhail Galushko

Co-Founder and Expert

Zebastian Berg

Zebastian Berg

CTO & Partner

Carl Axberg

Carl Axberg

CPO & Head of Research

Adrian.D

Adrian Dieden

Customer Success Manager

Louise.Carlsson

Louise Carlsson

Head of Design

Illya Shevchuk

Illya Shevchuk

Head of Development & Scrum master

Igor Sorish

Igor Sorish

Full Stack Engineer

Vova Savvakin

Vova Savvakin

Product owner API/Backend Engineer

Vlad Polieschuk

Vlad Polieschuk

API/Backend Engineer

Volodymyr Romaniuk

Volodymyr Romaniuk

Team Leader Mobile Engineer

Dmytro Bondarenko

Dmytro Bondarenko

Senior Mobile Architect Engineer

Vitaliy Shatskiy

Vitaliy Shatskiy

API/Backend Engineer

Jobba hos oss

Vi letar alltid efter nya talanger att ansluta sig till vårt team. Skicka oss en spontanansökan så återkommer vi till dig inom kort.