Skip to content

Låt Inphiz AI hitta det du söker

Sluta lägg onödig tid på att leta. Låt AI-assistenten hitta rätt information baserat på din roll och position i organisationen, bland dokument, avtal, policys och regelverk. Ställ en fråga och få svaren du behöver, med referenser till original dokumenten , allt med några få klick. 

ai MOBILE
NY ERA AV PRODUKTIVITET

Kapa ledtider, minska admin och få rätt svar

Ge dina medarbetare svar i direkt i mobilen utan att ställa frågor till en expert i organisationen, kapa ledtiderna och admin.

Med Inphiz AI-assistent kan du enkelt transformera dina data, avtal och dokument för att skapa djupare förståelse, kunskap och insikter.

Med en innovativ och lättanvänd design svarar Assistenten inte bara snabbt utan översätter också svaret till ditt önskade språk. Den naturliga konversationen skapar en sömlös interaktion där användaren enkelt  kommunicerar.

Helt utan krav på kod, och baserad på textdata, gör AI-assistenten det möjligt att ladda upp olika filer, som PDF, word och text, och anpassar tillgängligheten efter dina önskemål.  

DIN AI OCH DU HAR KONTROLLEN

Konfigurera på ditt sätt

Att integrera assistenten med dina befintliga digitala miljöer är lika enkelt som att ställa en fråga. Med möjligheten att snabbt konfiguerara slutanvändarapplikationer på olika plattformar så som appar, Mircosoft Teams, intranät och webbplatser - ger assistenten möjligheten att maximera fördelar med dina data med hjälp av artificiell intelligens utan svåra konfigurationer.

Extraherar relevant information: Med avancerade teknologier som dataanalys, prediktiv analys, automatisering och naturlig språkbehandling tillsammans med enkelt träning  din AI genom att förklara dokument och definiera kategorier Träna din AI genom att förklara dokument för den, definiera kategorier

 Referenser och korrekt information: Tillgång till den mest exakta och uppdaterade informationen, med tydliga referenser till original källan. Vilket minimerar potentiella risker förknippade med föråldrad eller felaktig data.

ai laptop

Låt AI göra jobbet

Enkel att använda

Assistenten är designad med enkelhet och användarvänlighet i åtanke. 

Tillgänglighet för alla

Få tillgång till dokument när som helst och var som helst via mobil eller dator och säkerställ att ingen är frånkopplad från avgörande projektinformation. 

Effektiv informationsdelning

Snabb åtkomst till relevanta dokument utan att gå igenom flera olika filer eller mappar, vilket effektiviserar beslutsprocessen och minimerar eventuella fördröjningar.

Ökad produktivitet:

Spara värdefull tid genom direkt chattinteraktion, eliminera manuella informationssökningar eller belasta experterna i organisationen

Bättre samarbete

Diskutera och dela information direkt inom en chattkontext för sömlös kommunikation och produktiva diskussioner, vilket främjar samarbeten. 

Varumärkesanpassning

Inphiz AI-assistent erbjuder anpassad varumärkesprofilering som är skräddarsydd efter din organisations unika behov och preferenser. 

magnus

“Inphiz sparar administrativ tid. Vi kan fördela mycket mer ansvar på medarbetaren, samtidigt som kontrollen och säkerheten ökar mångfalt”.

Magnus Pålgård
Operation Manager | Pålgård Söner & Kran

pelle

“Inphiz leverans har visat på så storaeffekter att vi inte ens behöver beräkna ROI.“

Pelle Bjurenborg
VD | Urbaser, Sverige

FÖR DIN SÄKERHET

Integritet som högsta prioritet

Vår AI-assistent prioriterar datasekretessen för att säkerställa att användarna alltid har tillgång till senaste informationen i realtid. Varje organisation behåller kontrollen över sin privata data och lagringsutrymme. Detta innebär att din data aldrig delas för extern AI-modellutbildning och utvärdering. Assistenten är utvecklad på en generisk struktur, designad för att förstå mönster, inte innehåll. Det är din AI-assistent, du har kontrollen.

ai hand

Redo att ställa din fråga till Inphiz AI?

Boka en demo